Je bekijkt de reis...

Singburi,
Thailand
a
A
Dit reisverslag is ook geplaatst in de activityinternational community.
1 december 2014 15:43 | Door: Oom Mark
Ha neef! Klinkt goed allemaal en compliment voor je manier van schrijven, leest lekker weg!
Succes met werk en geniet ervan!
Groet, oom
1 december 2014 16:12 | Door: Rick
Dank je wel! Even een berichtje, de foto's komen nog alleen een dagje later ivm de slome internetverbinding bij de accomodatie. Groeten Rick
1 december 2014 17:55 | Door: arend
Mooi geschreven idd. Heel veel plezier nog komende tijd. Wacht met interesse op volgende stukje en de foto's. Groet Arend
1 december 2014 19:19 | Door: Herms
Jo Rick, mooi allemaal eemn ja. Genieten maar. Overigens Twente - Groningen 1-2!
Groet, JanH
1 december 2014 19:59 | Door: Daud
Hey Rick,
Goed om van je te horen! Je houdt er een een leuke schrijfstijl op na!
Goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Zo te lezen duik je direct in de cultuur, volgens mij vind je er een hoop raakvlakken. Rick komt straks helemaal 'zen' thuis;).
Rick, dat is heel goed dat die banken zo hard zijn;P. Ik wens je ontzettend veel plezier en mooie ervaringen toe! Ook hoop ik dat je er veel mooie contacten zult opdoen.
Hartelijek groeten uit Amsterdam,
Daud
p.s.
Jammer dat je de 31e er niet bij kunt zijn;) Uiteraard zul je daar een nog veel mooier feest meemaken.
1 december 2014 20:03 | Door: mama
Ha Rick, ik startte de compu op om iets anders op te zoeken en zie tot mijn verrassing dat je al in de gelegenheid bent om te internetten. Wat een verhaal en heel boeiend om te lezen. Het is hier best wel koud en ik verlang wel naar de warmte van daar. Het dubbele gevoel van iets wat je hebberig en nederig maakt herken ik wel van mijn reisjes naar Italië. Het zal niet te vergelijken zijn met Thailand. Naar mijn idee is het in Thailand veel uitbundiger en indringender en kleurrijker.Ik wacht nu al op een volgend schrijven. Nu ga ik beginnen met het inpakken van Sintcadeautjes.Liefs mama
1 december 2014 21:32 | Door: Anne
Ha lieve broer!
Sounds good. Ben je al Rainbowpeople tegengekomen? Een internationale familie van mensen met hart voor de wereld en de natuur.. Zo niet, dan vind je ze vast nog.
Enjoy! Liefs vanuit -3 Bussum
2 december 2014 10:45 | Door: tante Sas
Lieve Rick,
Een andere wereld! Gaaf om te lezen hoe je dit ervaart. Schrijven gaat je goed af. Mijn complimenten! Ik zit hier achter mijn laptopje in de donkere dagen voor kerst sfeer, waar ik overigens wel van hou! Heb het goed met al die liefdevolle aandacht om je heen en tot de volgende keer. Liefs tsas
3 december 2014 18:17 | Door: cw
Hey Rick, super om je verhaal te lezen! Het klinkt alsof je al direct druk bezig bent! Geniet er van enquête... henig an!
5 december 2014 19:14 | Door: mama
Ha Rick, wat een geweldige foto's. Je begeeft je in een wel totaal andere wereld. Ik ben zo benieuwd hoe je het ervaart. De Sintcadeautjes zitten in de zak en staan in de auto. Alle dekbedden er ook bij omdat het zo'n koud huis is bij Claas Willem en Gül. Morgen ga ik die kant op. Tot je volgende bericht.Liefs mama
7 december 2014 21:20 | Door: Jaap lensen
Hoi Rick
Wat maak jij mooie dingen mee. Prachtig om te lezen en mooi geïllustreerd. Hoop dat je er nog veel van genieten en ver-en bewonderen kunt. Take care
8 december 2014 10:33 | Door: Bas
Dude, dat ziet er goed uit, feest der herkenning. Maak het een waardevolle herinnering. Groet Bas
12 december 2014 10:03 | Door: Rick
Ja het bevalt hier erg goed. Leuk voor degenenen die weten hoe het is. Hopelijk hebben jullie een fijne sinterklaas en wellicht wat sneeuw gehad! Groeten daar